Ispis

Polaznik ima pravo na povrat upla─çenog iznosa u cijelosti jedino ako se ispisao prije datuma po─Źetka edukativnih programa vokalnog studija.

Polaznik se mo┼że ispisati bez navo─Ĺenja razloga i ima pravo na povrat upla─çenih financijskih sredstava umanjenih za 10%, ako u roku od 15 dana od datuma po─Źetka edukativnih programa podnese pismeni zahtjev za ispis.

Ako polaznik ┼żeli odustati od poha─Ĺanja edukativnih programa tijekom njihovog trajanja, du┼żan je podnijeti pismeni zahtjev za ispisom i do datuma nazna─Źenog na zahtjevu za ispisom podmiriti sva eventualna dugovanja prema vokalnom studiju.

Ako polaznik uplati cijeli iznos naknade, a samovoljno odustane od poha─Ĺanja programa prije isteka 40% ugovorene satnice, ima pravo na povrat upla─çenih sredstava u odgovaraju─çem omjeru umanjenih za 20%.

Ako do trenutka odustajanja od programa pro─Ĺe više od 40% ugovorene satnice polaznik nema pravo na povrat upla─çenih sredstava.

U─Źestalo otkazivanje ugovorene satnice od strane polaznika, neredovitost poha─Ĺanja programa, neodgovorno ponašanje i neozbiljan odnos prema radu, povla─Źe za sobom udaljavanje polaznika iz programa studija, ultimativni ispis i uskratu mogu─çnosti daljnjeg redovitog upisa.