Rije─Ź voditelja

Svako zdravo grlo krije u sebi pjeva─Źke sposobnosti koje se pravilnom postavom i sustavnim vje┼żbanjem mogu razviti i usavršiti!

Program u─Źenja pjevanja “Balance method” autorski je program vokalnog studija, osmišljen i jasan na─Źin postavljanja, razvoja i pravilnog korištenja vokalnog instrumenta. Osnovne postavke metode su jasne teorijske spoznaje, empirijski osviještene, svjesno usvojene i primjenom potvr─Ĺene. Program je namijenjen svim mladim ljudima zainteresiranim za poduku iz pjevanja bilo da su klasi─Źne ili suvremene glazbene orijentacije.

Visoka stru─Źnost i profesionalnost programskih voditelja, duh zajedništva, inspirativna i poticajna atmosfera, pa┼żljivo odabrani umjetni─Źki suradnici sigurna su garancija iznimne izvedbene kvalitete nastavnih planova i stru─Źnih programa.

Svoje programe vokalni je studio namijenio svima koji su iskreno zainteresirani i ┼żele saznati nešto više o jedinstvenom prirodnom instrumentu, ljudskom glasu, bilo da njegovu ljepotu tek otkrivaju ili je pjevanje aktivnost kojoj spremno i rado posve─çuju svoje slobodno vrijeme!

Ostvarivanjem stru─Źnih edukativnih programa u našem vokalnom studiju nastojimo pru┼żiti stru─Źnu poduku, ispravnu orijentaciju i profesionalnu pomo─ç zainteresiranim mladim umjetnicima te poduprijeti njihovu daljnju afirmaciju.

 

Umjetni─Źka i programska voditeljica vokalnog studija:
Mirela Brneti─ç, akad. glazbenica, prof. pjevanja